25 Eylül 2013 Çarşamba

Hasan Şaş ve Ümit Davala İstifa Etti

Haber: Hasan Şaş ve Ümit Davala İstifa EttiGalatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala da görevlerinden istifa etti. İkili şu sıralarda Florya'da gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaşıyor.

Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da bu toplantıya katıldığı için idmanın ilk yarım saatini kaçırdı. İdmanda takımın başında kondisyoner Scoot Piri yer aldı.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Hürriyet'in haberine göre, toplantı sonrasında Hasan Şaş ve Ümit Davala gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı. Taffarel'in son kararı henüz bilinmiyor...

Yaşananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yapılması bekleniyor.

FATİH TERİM GİDİŞİNİN PERDE ARKASI

Başkan Ünal Aysal dün Odeabank ile yapılan sponsporluk anlaşması sırasında, "Bugün Galatasaray'ın ve bir yerde de milli takımın menfaatleri için, ayrıca Fatih Terim'in de rahat çalışabilmesi için oturup doğru dürüst bir karar almak lazım. En kötü şey kararsızlıktır. Bu da önümüzdeki 24 saate, bilemediniz 48 saat içinde neticelenecek bir durumdur" ifadelerini kullandıktan 6 saat sonra tecrübeli hocanın Galatasaray'daki 3. dönemi sona erdi.

TERİM, AYSAL'IN TELEFONUNU AÇMAYINCA KRİZ ÇIKTI

Sarı-kırmızılı yönetimin dün akşam üstü yaptığı toplantıda Terim konusu son kez masaya yatırıldı. Başkan Ünal'ın, "Salı günü kendisini aradım. Sonra mesaj attım. Ama hoca geri dönmedi. Perşembe günü Lutfi Arıboğan kendisine benim aradığımı iletti ancak geri dönüş olmadı. Bir kriz yaşadığımız aşikâr. Sizin görüşlerinizi almak istiyorum" dediği öğrenildi.

KIZINDAN ÖĞRENDİ

Fatih Terim, yönetimin aldığı kararı Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü idman sonrası kızından gelen telefonla öğrendi. Haber sarı-kırmızılı futbolcular arasında şaşkınlık yaratırken moralleri de dibe indirdi. Bu arada Terim'in görevine son verilmesini bir grup taraftar protesto etti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" diye tezahüratta bulunarak, yönetimini istifaya çağırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder