26 Eylül 2013 Perşembe

Eboue: Şimdi Mutlusundur Sneijder

Haber: Eboue: Şimdi Mutlusundur SneijderGalatasaray'da yeni dönem kavga ile başladı. Sarı-kırmızılıların, görevden alınan Teknik Direktör Fatih Terim'den yoksun yaptığı ilk idmanda oyuncular birbirine girdi.

Futbolcular sahadaki ter idmanının ardından kuvvet çalışması için salona geçerken, Eboue ile Sneijder'in kavgaya tutuştukları belirtildi.

Terim'in görevine son verilmesinden dolayı bir hayli üzüntülü olan Eboue'nin, takım arkadaşının tavırlarından çok rahatsız olduğu bu yüzden sert tepki verdiği öğrenildi.

''ŞİMDİ MUTLU MUSUN SNEIJDER?''

Fildişi Sahilli oyuncunun, Wesley Sneijder'e, "Şimdi mutlusundur!" dediği ve Hollandalı futbolcuyu, Fatih Terim'in gönderilmesinin sorumlusu olarak gösterdiği vurgulandı.

MERSİN İDMANYURDU MAÇI KRİZİ BAŞLATTI

Dün Fatih Terim ile Sneijder arasında geçen kavga haberi de güne damgasını vurdu. Mersin İdmanyurdu maçı sonrası Terim'in kendisini Başkan Ünal Aysal'a şikayet eden Wesley Sneijder'le yaşadığı diyalog büyük ses getirirken, medyaya yansıyan bu haberin oyuncular arasında da büyük yankı bulduğu ve Sneijder'e bu yüzden tepki verildiği belirtildi.

BURAK ÇILGINA DÖNDÜ

Eboue ile Sneijder arasında yaşanan tartışmada ikili birbirlerinin üzerine yürürken, olayın büyümesini Drogba'nın önlediği ifade edildi. Diğer taraftan yerli futbolcuların bu sırada büyük şok yaşadıkları, Burak'ın duvarları yumrukladığı ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder