12 Eylül 2013 Perşembe

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal Açıklaması


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktörleri Fatih Terim’i A Milli Futbol Takımı’nı çalıştırmak için göndermelerinin Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptıkları en büyük destek olduğunu belirterek, “Federasyon inşallah bunu takdir edecektir ve aynı incelik ve anlayışla karşılık verecektir” dedi.
ünal aysalSarı-kırmızılı kulübün Türk Telekom Arena’da Fox International Channels ile yaptığı işbirliği anlaşmasının imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aysal, milli takımın başında çıktığı iki maçta da galibiyet yaşayan Terim’in başarılarının sürpriz olmadığını vurgulayarak, “Fatih hocanın başarıları alışılmadık başarılar değil. Alıştığımız ve kendisinden devamlı gördüğümüz başarılar.  Galatasaray’daki başarılarına milli takımdaki başarılarının eklenmesi hocamız için sürpriz değil, bizler için de sürpriz olmaması gerekir” diye konuştu.
Aysal,  Galatasaray’ın büyük bir fedakarlık yapıp Terim’i milli takımı çalıştırmaya gönderdiğini anlatarak, şunları kaydetti:
” Bu kadar büyük hedefleri olan bir kulübün böyle bir dönemde 4 maç için hocasını milli takıma destek için göndermesi, Galatasaray’ın federasyona yaptığı en büyük destektir. Federasyon inşallah bunu takdir edecektir ve buna aynı incelik ve aynı anlayışla karşılık verecektir. Bundan da bir endişemiz yok. Hocamızın başarılarından da bir endişemiz yok. İleriye dönük olarak bu başarıların süreceğinden de sizlerin de endişesi olmasın.”

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal Açıklaması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder