1 Ekim 2013 Salı

Juventus'u Tanıyor Olmam Bir Avantaj Sayılabilir

Haber: Mancini: Juventus'u Tanıyor Olmam Bir Avantaj SayılabilirGalatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, yeni takımıyla sadece 2 gün çalışarak Juventus karşısına çıkacak olmasının handikap olabileceğini belirterek, "Sadece futbolcuların iyi olması yetmez. Şans da olması gerekiyor. Juventus'u tanıyor olmam avantaj olarak sayılabilir." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Juventus'la karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini ve Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, maçın oynanacağı Juventus Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

İtalyan gazetecilerin sorularıyla başlayan toplantıda teknik direktör Roberto Mancini, yarınki maç için hazır bir reçetesi olmadığını dile getirerek,"Galatasaray'ın kadrosu çok iyi ve iyi bir takımız. Yarın iyi bir netice almak için çalışacağız. Takımımla da bir gün çalışabildim. Juventus'un da çok iyi bir takım olduğunu düşünürsek yarın çok zor bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM, Avrupa'NIN VE TÜRKİYE'NİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİNDEN BİRİ"

Galatasaray'ın önceki teknik direktörü Fatih Terim'in çok sevildiğini ve böyle bir teknik adamın yerine gelmesinin kendisi adına bir baskı oluşturup oluşturmayacağı yönündeki soruya Mancini, "Bir baskı hissetmeyeceğim. Fatih Terim, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi teknik direktörlerinden biri olduğu için tabii ki zor olacak. Futbolda böyle değişiklikler oluyor. Onun yaptığı işe devam edeceğim. Yarınki maçtan da inşallah iyi bir netice alırız." cevabını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder