17 Ekim 2013 Perşembe

Aysal: Sneijder'i Satma Niyetimiz Yok

Haber: Aysal: Sneijder'i Satma Niyetimiz YokGalatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in durumunu değerlendirirken, Kolorav ile ilgilenmediklerini söyledi.

Bugün'e açıklamalarda bulunan Aysal, Sneijder ile çıkan haberler ile ilgili, "Sne­ij­der’i sat­mak gi­bi bir ka­ra­rı­mız ve ni­ye­ti­miz yok." şeklinde konuştu.

72 yaşındaki başkan, sarı kırmızı ekibin Manchester City'nin Sırp oyuncusu Kolorav ile ilgilenmediğini, "Ya­zı­la­n tüm isimler ha­yal mah­su­lü. Şu ana ka­dar tek­nik di­rek­tör Ro­ber­to Man­ci­ni’nin mev­cut oyun­cu­la­rı he­nüz tanıyacak za­ma­nı ol­ma­dı. Ye­ni oyun­cu is­te­di­ğin­de de ke­sin­lik­le bu­lun­ma­dı. Ya­zı­lan tüm isim­ler ta­kı­mın motivasyonu kır­ma he­def­li." sözleri ile dile getirdi.


Ünal Aysal, Galatasaray'ın 'Futbolun Liderleri'ndeki yeri hakkında, "Bu pro­je es­ki­den be­ri ko­nu­şu­lu­yor ama UEFA ta­ra­fın­dan des­tek­len­mi­yor­du. Ben bu­nun üze­rin­de ıs­rar edi­lip tek­rar ça­lı­şıl­ma­sı­nı is­te­dim. Lon­dra’da­ki oturumda Ju­ven­tus baş­ka­nı da ko­nuş­ma­sın­da bu gö­rü­şü des­tek­le­di." ifadelerini kullandı.

Başkan, Burak Yılmaz'ın performansının taraftarlar tarafından beğenilmemesini, "Bun­lar ge­çi­ci so­run­lar. Önemsemiyorum. Bu­rak Yıl­maz Galatasaray forması altında yeniden es­ki ha­va­sı­nı ya­ka­la­ya­cak­tır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklindeki sözleri ile değerlendirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder