4 Kasım 2013 Pazartesi

Mancini: "Bu Kez Kolay Olmayacak"

Haber: Mancini: 'Bu Kez Kolay Olmayacak'
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'inde Kopenhag ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesinde bir Aurelien Chedjou ile beraber bir basın toplantısı düzenledi.

İki iyi sonucun üzerine güzel devam etmek istediklerini söyleyen Mancini,"Manchester City'nin başındayken çok zorlu gruplarda mücadele etmiştik. Galatasaray'ın başına geçtikten sonra da 6-1'lik Real Madrid yenilgisinden sonra toparlanmanın zor olacağını biliyordum. Ancak ondan sonraki maçlarda güzel sonuçlar aldık. Beklentilerim yüksek." dedi.

Kendilerini İstanbul'a göre daha zorlu bir maçın beklediğini söyleyen Mancini, ""Biz buraya kazanmak için geldik. İstanbul'a oranla burada daha zorlu bir maç bizi bekliyor. Biz kendi futbolumuzu oynamaya çalışacağız ama bir puan alırsak da üzülmeyiz. Bu statta oynayacak olmamız bizim için bir avantaj sağlar mı bilemiyorum. O dönemli takım gerçekten çok güçlüydü. Biz bugün sadece maça odaklanacağız. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz." sözlerini kullandı.

SNEIJDER'İN YOKLUĞUNDA SİSTEM DEĞİŞECEK Mİ?

Sneijder'in yokluğundan da bahseden İtalyan hoca, "Sneijder bizim için önemli bir oyuncu. Onun yokluğunu hissedebiliriz ama başka oyuncularımız da var. Onun yerine kimi oynatacağıma yarın karar vereceğim." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder