11 Kasım 2013 Pazartesi

Galatasaray'da Amrabat Ayrılığın Eşiğinde

Haber: Galatasaray'da Amrabat Ayrılığın Eşiğinde
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan 8 milyon euro karşılığında 5 yıllığına renklerine bağladığı Nordin Amrabat kulüpten ayrılmanın eşiğinde. Sarı kırmızılı ekibin eski teknik direktörü Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği ve eski yönetici Abrurrahim Albayrak'ın da kişisel çabalarıyla transfer edilen Amrabat, bir türlü istenilen performansı veremedi.

Avrupa'DAN TEKLİFLER VAR

Ntvspor'da yer alan habere göre; 26 yaşındaki oyuncuya Hollanda, Rusya ve İngiltere'den bazı teklifler olduğu yeni yabancı kuralıyla kadroya girmekte zorlanan Amrabat'ın da bu teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Amrabat anlaşma sağladığı takdirde devre arasında Galatasaray'dan ayrılacak. Anlaşma sağlanmazsa Faslı oyuncunun sezon sonunda başka bir kulübe transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLK 11'DE FORMA BULAMADI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de hiç ilk 11'de forma giyme şansı bulamayan Amrabat, yalnızca 134 dakika sahada kalabildi. Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta 93 dakika süre alan Faslı oyuncunun bu sezon Galatasaray formasıyla golü bulunmuyor.

Mancini'NİN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ

Özellikle Mancini'nin gelişiyle iyice gözden düşen Amrabat'ın, İtalyan teknik adamın yeniden yapılandıracağı takımda yer bulması beklenmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder