12 Ağustos 2013 Pazartesi

Mhk ile Teknik Direktörlerin Buluşması Sona Erdi

Haber: Mhk ile Teknik Direktörlerin Buluşması Sona Erdi
Galatasaray TEKNİK DİREKTÖRÜ TERİM: "BENCE DEĞERLİ, HERKESE KATKI SAĞLAYAN BİR TOPLANTI OLDU"

MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANI ALP: "BURADA BÖYLE BİR TOPLANTININ YAPILMASI, TÜRK FUTBOLUN GELECEĞİ ADINA SON DERECE ÖNEMLİYDİ"

Merkez Hakem Kurulu, 2013-2014 Futbol Sezonu öncesi Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların teknik direktörleri ile bir araya geldi.

İstanbul The Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen programa, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor Antrenörü Mutlu Topçu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ile FIFA hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan, Barış Şimşek ve Halis Özkayha katıldı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, toplantının amacının karşılıklı görüş alışverişi olduğunu belirterek, "2013-2014 Futbol Sezonu'nun başlamasına günler kala Spor Toto Süper Lig'de görev yapan teknik direktörlerimiz ile bir araya gelmek istedik. Arzumuz, hocalarımız ile hakemlerimiz arasında ikili ilişkilerin gelişmesini sağlamak. Dün akşam oynanan Süper Kupa maçını kazanan Fatih (Terim) Hocamı kutluyorum. Akşamki futbol ve centilmenlik için de her iki hocamı ayrıca kutluyorum. Sezon öncesi tüm hocalarımıza ve hakemlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Görüşmede, teknik direktörler maçlarda yaşadıkları sorunları, hakemler ise teknik kadrolardan beklentilerini dile getirdi. MHK ve teknik direktörler, ortak seminer ve eğitim programları düzenlenmesi, takım kaptanlarının bu eğitim ve toplantılara katılması, müsabaka sonrasında hakemle ilgili konuşulmaması, kart uygulamalarında standardın yakalanması ile kulübede ve sahada seyirciyi tahrik eden davranışların ortadan kaldırılması konuları ele alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder