3 Ağustos 2013 Cumartesi

Galatasaray - Porto Detaylı Anlatım


Mücadelenin hakemi son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90': Porto, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Uzak noktaya yapılan ortada Jackson Martinez'in güzel kafa vuruşunu kaleci Fernando Muslera kurtardı.
89': Porto'da oyuncu değişikliği. Maicon Pereira oyundan çıktı ve yerine Nabil Ghilas oyuna girdi.
87': Galatasaray'da Felipe Melo oyundan çıktı ve yerine Semih Kaya oyuna girdi.
86': Gelişen Porto atağında Danilo sol kanatta buluştuğu topu Lucho Gonzalez'e indirdi. Gonzalez'in sert şutu üstten dışarıya gitti.
85':  Galatasaray'da bir oyuncu değişikliği daha. Nordin Amrabat yerini Emre Çolak'a bıraktı.
84': Galatasaray'da iki oyuncu değişikliği birden. Didier Drogba ve Wesley Sneijder oyundan çıktı. Engin Baytar ve Umut Bulut oyundan çıktı.
82': Porto'da Danilo Silva, Galatasaray ceza alanına yakın bir noktada topla buluştu ve açısını düzelttikten sonra kaleye şutunu çekti ama Muslera için kolay bir top oldu.
81': Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yapılan yüksek orta kaleci Fabiano'da kaldı.
80': Portolu oyuncuların uzun süre paslaşmasının ardından baskı yapan Galatasaraylı oyunculardan Melo, topu kazandı ve savunmasına gönderdi.
79': Galatasaray yarı alanında topla buluşan Steven Defour, ceza alanına yakın bir noktadan kaleye çok sert bir şut çekti ama top kaleci Muslera'da kaldı.
78': Porto kontra atağında Iturbe, topu sol kanattan ceza alanı yakınlarına kadar taşıdı ama Chedjou, topu yatarak takımına kazandırdı ve ardından savunma topu taca gönderdi.
77': Lucho Gonzalez, kullandığı penaltı vuruşunda topu sol direğin yanından dışarıya attı.
76': Gelişen Porto atağında, sağ kanattan ceza alanına giren Danilo Silva, Chedjou'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.
75': Gelişen Porto atağında Iturbe, sol kanattan ceza alanına girdi ve pasını Jackson Martinez'e verdi ama Hakan'ın kontrolündeki top kaleci Muslera'da kaldı.
74': Kullanılan serbest vuruşta Selçuk, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top doğrudan dışarıya gitti.
73': Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder, rakip ceza alanına yakın bir noktada yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
72': Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Selçuk İnan yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
71': GOOLL!! Melo
70': Sağ kanattan atağa çıkan Galatasaray'da Ebouei topla beraber ceza alanına girdi ve rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Karar penaltı.
69': Porto'da üçüncü oyuncu değişikliği. Kelvin de Oliveira oyundan çıktı ve yerine Juan Manuel Iturbe oyuna girdi.
67': Galatasaray ikinci yarıda Porto'ya göre daha etkili bir futbol ortaya koyuyor. Selçuk İnan'ın rakip yarın alandan ceza sahasına ortasını Porto savunması zorlukla uzaklaştırdı.
66': Bir başka Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Wesley Sneijder, açısını düzeltip ceza alanı dışından kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.
65': Galatasaray, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Selçuk İnan'ın ceza alanına ortası barajdan döndü.
64': Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada topla Drogba, topla buluştu ama kalabalık savunma arasından çıkamadı.
63': Sarı kırmızılı ekipte bu kez rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Drogba, topla birlikte ceza alanına hareketlendi ama rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
62': Galatasaray yarı alanında topla buluşan Sneijder, rakip savunma arkasına koşu yapan Amrabat'a yüksek bir pas attı ama savunma son anda kafayla topu kalecisi Fabaino'ya kazandırdı.
61': Kullanılan serbest vuruşta Didier Drogba topu doğrudan kaleye gönderdi ve kaleci Fabaino, topu zorlukla çıkardı. Ardından Amaraat'ın vuruşunu savunma kornere gönderdi.
60': Galatasaray'da rakip ceza alanı yakınında topla buluşan Hamit, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
59': Galatasaray'da sol kanatta topla buluşan Amrabat, rakibinden çok güzel sıyrılıp ceza alanı yakınına kadar gitti ve kaleye şutunu çekti ama top farklı bir şekilde dışarıya gitti.
58': Porto savunmasından, Galatasaray savunmasının arkasına koşu yapan Kelvin'e atılan uzun topta Galatasaray savunması araya girdi.
57': Gelişen Porto atağında Melo, topa eliyle müdahale ettiği için maçın hakemi en direkt serbest vuruşu işaret etti.
55': Galatasaray'da Didier Drogba'nın tedavisi oyun alanının kenarında devam ediyor ama ciddi bir durumu yok. Oyuna devam edecek.
54': Porto savunmasının arkasına koşu yapan Drogba'ya uzun bir top gönderildi ama Drogba ve kaleci Fabaino aynı topa hareketlenince bir sakatlık geçirdiler.
53': Etkili bir atak geliştiren Galatasaray'da sol kanatta topla buluşan Amrabat, rakibinden çok iyi sıyrıldı ve pasını Drogba'ya verdi. Drogba ise Sneijder'e verdi. Sneijder'in sert şutu yandan dışarıya çıktı.
52': Orta alanda topla buluşan Selçuk İnan, ceza alanındaki Drogba'ya yüksek bir top attı ama Porto kalecisi Fabaino topun sahibi oldu.
51': Bir başka Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Amrabat, pasını ceza alanı içindeki Drogba'ya verdi. Drogba da Selçuk'a pasını attı ama Selçuk topu kaybetti.
50': Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Lica, Melo'ya faul yaptı ve karar serbest vuruş.
49': Bir başka Galatasaray atağında savunma arkasına koşu yapan Drogba'ya atılan uzun topta kaleci Fabiano kalesini zamanında terk ederek topu uzaklaştırdı.
48': Taç atışı kullanıldıktan sonra topu alan Sneijder, ceza alanına sol çaprazdan girdi ve kale sahasına ortasını attı. Gelen topa Drogba dokundu ama top kaleci Fabaino'da kaldı.
47': Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Sneijder, pasını Amrabat'a verdi ama araya savunma girdi ve topu taca gönderdi.
46': Porto ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Alex Sandro ve Silvestre Varela oyundan çıktı. Luis Carlos Lica ve Eliaquim Mangala oyuna girdi.
Mücadelenin ikinci devresi Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
Karşılaşmanın hakemi ilk yarıya uzatma eklemedi ve ilk yarı sona erdi.
45': Yine Selçuk İnan ceza alanına ortasını yaptı ama bu kez de Abdoulaye Ba, topu kornere gönderdi.
44': Galatasaray, rakip yarı alandan hafif sol kanattan serbest vuruş kullandı. Selçuk İnan, ceza alanına ortasını yapı ama savunma karşıladı. Ardından kaleye daha yakın bir noktadan bir serbest vuruş daha kazanıldı.
42': Karşılaşmanın belki de en etkili pozisyonunu Porto gerçekleştirdi. Sağ kanattan ceza alanına yapılan orta savunmayı aşıp arka direk yakınlarındaki Jackson Martinez'e geldi. Martinez pasını boştaki Lucho Gonzalez'e verdi. Gonzales'in vuruşu savunmada Chedjou'dan döndü.
41': Rakip yarı alanın sağ kanadında topla buluşan Amrabat, topla ceza alanı yakınına kadar gitti ve yerde ortasını yaptı ama son anda Maicon, topu kornere gönderdi.
40': Orta alanda topla buluşan Didier Drogba, 3 kişinin baskısında topu iyi sakladı ve ardından kendisine faul yapıldı.
39': Orta alanda baskıyla kapılan topla Galatasaray kontra atağa çıktı. Sneijder, topu biraz sürdükten sonra pasını Selçuk'a verdi. Selçuk, uzaktan kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.
38': Andre Castro, Porto adına sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortayı yine Galatasaray savunması karşıladı.
37': Porto, Galatasaray yarı alanından sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortayı Felipe Melo, karşıladı.
36': Yine gelişen Porto atağında Steven Defour, ceza alanı yakınlarına kadar gidip pasını Lucho Gonzalez' verdi. Gonzales, Dany'den sıyrılamadı.
35': Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortayı Galatasaray savunmasında Chedjou uzaklaştırdı.
34': Bir başka Porto atağında sol kanatta topla buluşan Kelvin, Hamit'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
33': Silvestre Varela'yla sol kanattan atağa çıkan Porto'da Varela pasını ceza sahasındaki Kelvin'e verdi. Kelvin'in kaleye şutuna Galatasaray savunması ayak koydu.
32': Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder, ceza alanına çaprazdan giren Amrabat'a pasını verdi ama kaleci Fabiano kalesini zamanında terk edip topu kontrol etti ve Amrabat'da Fabiano'ya faul yaptı.
30': Etkili paslarla rakip ceza alanına giren Galatasaraylı oyuncularda topla en son buluşan Drogba, ceza sahası içi sağ çaprazında vuruş açısı aradı ama bulamadı. Ardından ortasını yaptı ama savunma topu diğer kanada gönderdi. Topu alan Amrabat, bu kez ortasını yaptı ama top kaleci Fabiano'da kaldı.
29': Bu kez Porto takımı atak sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Steven Defour, ceza alanına ortasını yaptı. Galatasaray'da Selçuk topu uzaklaştıran isim oldu.
28': Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortayı Porto savunması uzaklaştırdı.
27': Galatasaray'da rakip yarı alanda topla buluşan Didier Drogba, kaleye sert bir şut çekti ve kaleci Fabiano Ribeiro zorlukla topu kornere gönderdi.
26': Etkili paslarla Galatasaray ceza alanına kadar gelen Portolu oyunculardan topla en son ceza sahası içi sağ çaprazında Silvestre Varela topla buluştu ama Amrabat, Varela'nın pozisyonunu bozdu.
25': Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Melo, yine topu karşılayan isim oldu.
24': Porto, sol kanadı çok etkili kullanıyor. Yine Silvestre Varela, topla beraber ceza alanına girdi ama Eboue son anda topu kornere gönderdi.
23': Sarı kırmızılı ekipte topla buluşan Amrabat, rakibinden sıyrılıp rakip yarı alana geçti ama bir diğer rakibinden sıyrılmak isterken faul yaptı.
22': Sol kanattan gelişen Porto atağında Silvestre Varela ceza alanına ortasını yaptı ama Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.
21': Orta alanda topla buluşan Lucho Gonzalez, Galatasaray savunmasının arkasına uzun bir top gönderdi ama Steven Defour için ofsayt bayrağı kalktı.
20': Porto, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Varela, ceza alanına ortasını yaptı ama ön direkte Melo, topu karşılayan isim oldu.
19': Porto'da penaltıyı Jackson Martinez kullandı. Martinez'in sağ köşeye attığı topu Fernando Muslera güzel kurtardı.
18': Sol kanattan gelişen Porto atağında savunma arkasına koşu yapan Silvestre Varela, Dany'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.
17': Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Amrabat, topu yine ceza alanı yakınlarına kadar taşıdı ama kalabalık Porto savunması arasından topu çıkaramadı.
16': Galatasaray'ın ilk etkili atağı Drogba'yla geldi. Amrabat sol kanattan taşıdığı topla ceza alanına girdi ve pasını Drogba'ya verdi. Drogba, kaleye şutunu çekti ama top savunmadan sekti.
15': Bu arada Galatasaray'da Hamit Altıntop ikili mücadele sırasında bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
14': Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu ön direkte sarı kırmızılı oyuncular topu uzaklaştırdı.
13': Felipe Melo, orta alanda topu kaybedince Porto bir kontra atak yakaladı. Steven Defour topla beraber ceza alanına girdi ve kaleye şut çekeceği anda savunma topa ayak koydu ve top kornere gitti.
11': İlk 10 dakika itibariyle Porto, Galatasaray'a göre topa daha çok sahip olan taraf görünümünde. Galatasaray oyun kurmakta zorlanıyor.
10': Hızlı bir Porto atağı gelişti ve topla sol kanatta Jackson Martinez buluştu. Martinez, ceza alanına girip kaleye sert bir şut çekti ama direk dibinde Muslera topu kontrol etti.
9': Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Galatasaraylı oyunculardan topla en son Amrabat buluştu ve baskı altında arkadaşına pas attı ama rakip savunma araya girdi.
8': Sarı kırmızılı ekipte Hakan Balta, rakip yarı alandan sol kanattan taç kullandı. Atağın gelişiminde sağ kanatta topla buluşan Eboue, topla beraber ceza alanına hareketlendi ama savunmadan sıyrılamadı ve topu kaybetti.
7': Galatasaray savunmasında Dany, sağ kanattan ileriye hareketlenen Eboue'ye uzun bir pas gönderdi ama Eboue, top kapma mücadelesinde rakibine faul yaptı.
6': Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen top kaleci Muslera'da kaldı.
5': Bir başka Porto atağında sol kanatta topla buluşan Kelvin, Eboue'nin üzerine giderek ceza alanına girdi ve yerden ortasını yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.
4': Steven Defour'un kullandığı serbest vuruşta ceza alanına gelen topu Felipe Melo uzaklaştırdı.
3': Sol kanattan gelişen Porto atağında Alex Sandro, Eboue'den sıyrılamadı ve yerde kaldı. Karar serbest vuruş.
1': İlk etkili atak Porto'dan geldi. Lucho Gonzales, ara pasını Jackson Martinez'e attı ama kalesini zamanında terk eden Muslera topun sahibi oldu.
Maçın başlama düdüğü çaldı ve maç başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder