30 Temmuz 2013 Salı

Galatasaray, İstanbul'a Döndü

Haber: Galatasaray, İstanbul'a DöndüYeni sezon öncesinde 21 Temmuz 2013 Pazar günü İzmir'e hareket eden sarı - kırmızılılar, aynı günün akşamında İspanya'nın Malaga ekibiyle İzmir Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadeleden Wesley Sneijder, Didier Drogba ve Kazım Kazım'ın gollerinin ardından 3-3'lük beraberlikle ayrılan Galatasaray, daha sonra 22 - 27 Temmuz 2013 tarihleri arasında Slovenya'nın Bled kentinde 2013 - 2014 sezonu öncesindeki hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray, 27 Temmuz 2013 günü geçtiği İtalya'da dün akşam Napoli ile karşılaştı. Stadio San Paolo'daki maçtan 3-1'lik skorla mağlup ayrılan Galatasaray'da tek golü ise 58. dakikada Nordin Amrabat attı. Karşılaşmada Dany Nounkeu ve Fernando Muslera karşılaşmanın son dakikasında kırmızı kart gördü.

Napoli maçının ardından yurda dönen Galatasaray, günü izinli geçirdikten sonra çalışmalarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı akşam antrenmanıyla sürdürecek. 2 Ağustos 2013 Cuma günü ise sabah saatlerinde Emirates Cup için İngiltere'nin Londra kentine hareket edecek.

NAPOLİ YENİLGİSİ VE KIRMIZI KARTLAR ÜZDÜ

Galatasaray, 2013-2014 sezonu hazırlıkları kapsamında dün akşam İtalya'nın Napoli takımıyla oynadığı dostluk maçında Napoli'ye 3 -1 mağlup oldu.

Galatasaray'ın tek golü ise 57. dakikada Nordin Amrabat'dan gelirken Napoli'nin gollerini ise 4. dakikada Pandev, 81. dakikada Zuniga ve 90+3. dakikada penaltı vuruşunda İnsigne attı.

Galatasaray'da 90. dakikada Dany Nounkeu ve Fernando Muslera kırmızı kart gördü.

Galatasaray, EMİRATES CUP TURNUVASI'NA KATILIYOR

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, 2013 - 2014 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere'nin Arsenal kulübünün ev sahipliğinde 3-4 Ağustos 2013 tarihlerinde Londra'da düzenlenecek olan Emirates Cup'a katılım gösterecek.

Avrupa futbolunun sezon öncesindeki en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Emirates Cup'ta Galatasaray ve ev sahibi Arsenal'ın yanı sıra 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Lig'inde muhtemel rakipler arasında olan Porto ve Napoli de yer alacak.

Galatasaray, Emirates Cup Turnuvası için 2 Ağustos Cuma günü İngiltere'nin Londra kendine gidecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder